Probleemmeldingen

Uit Mechelen Mapt, het vrije naslagwerk over Mechelen
Naar navigatie springenNaar zoeken springen


Recente foutmeldingen op Mechelen Mapt. Indien u een foutmelding wil plaatsen, kan dat op de overlegpagina. Bij langdurige problemen (indien het meer dan drie dagen aanhoudt), contacteert u best de sitebeheerder per mail. In dat geval excuses voor het ongemak dat u hierdoor ondervonden hebt.
(Terug naar de hulponderwerpen)

Syntaxfout bij het opslaan[bewerken]

Dit probleem is opgelost

Er is een syntaxisfout in het databaseverzoek opgetreden. Mogelijk zit er een fout in de software. Het laatste verzoek aan de database was:

(SQL-zoekopdracht verborgen)

vanuit de functie “LinksUpdate::getExistingInterwikis”. De database gaf de volgende foutmelding “1146: Table 'mapt_mechelen.iwlinks' doesn't exist (localhost)”.


Deze foutmelding verschijnt wanneer u een pagina opslaat na het bewerken. De bewerking is wel doorgevoerd, maar u ziet de foutmelding. Herlaad de pagina nog eens en het artikel zou moeten verschijnen.

Voor de adminstrateur[bewerken]

Ik run zelf een wiki en de oplossing is als volgt

Ga naar http://mechelen.mapt.be/mw-config/ en volg de aanwijzingen daar. U dient dan wel de files aldaar uploaden. De foutmelding heeft te maken met het feit dat de upgrade script voor versie 1.70 niet gedraait heeft. -- Hennysavenije