Mechelen Mapt:Contact: verschil tussen versies

Uit Mechelen Mapt, het vrije naslagwerk over Mechelen
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
13 bytes toegevoegd ,  13 sep 2012 12:15
Zin boven de verscheidene contactmogelijkheden waarop die betrekking heeft. Beheerders, meervoud, misschien niet altijd; en er staat er maar één. Steeds de methode in vetjes: e-mail, overleg, irc.
(spam e.d. verduidelijkt: in e-mail of op de site kan het snel tot uitluiting leiden.)
(Zin boven de verscheidene contactmogelijkheden waarop die betrekking heeft. Beheerders, meervoud, misschien niet altijd; en er staat er maar één. Steeds de methode in vetjes: e-mail, overleg, irc.)
 
::;Als u graag het Mechelen Mapt-team wenst te bereiken, kan dat op verschillende manieren.<br />
:#Voor algemene berichten raden wij u aan het '''e-mailadres':''Let te benutten; dat is [mailto:[email protected] [email protected]]. Eenwel, van onze beheerders zal u binnen korte tijd kunnen antwoorden. Van de site en uit de e-mailbox worden spam, reclame en andere inacceptabele bijdragen verwijderd,; zulkezulks kunnenkan tot ogenblikkelijke uitsluiting van de plaatser of afzender tot gevolg hebbenleiden.''
:#Voor algemene berichten raden wij u aan het '''e-mailadres''' te benutten; dat is [mailto:[email protected] [email protected]]. Een van onze beheerders zal u binnen korte tijd kunnen antwoorden.
:#OnzeU '''beheerders'''kan kuntons uook altijdsteeds bereiken via hunde '''overlegpagina van een beheerder''' (antwoord krijgt u op diezelfde pagina):
:#*[[Overleg_gebruiker:CartoonistHenning|CartoonistHenning]] - Algemeen beheerder.
:#IRC - Mechelen Mapt heeft ook een '''irc-kanaal'''. Hier kunnen publiek discussies gevoerd worden, maar ook andere vragen zijn welkom. Dit kanaal is bereikbaar via freenode en iedereen die de nodige applicaties voor IRC heeft, kan op deze chat komen. Klik door naar onze chat via [irc://freenode.net/mechelenmapt irc://freenode/mechelenmapt].
Controleur, bureaucraten, controlegebruikers, emailconfirmed, phantom, rollback, beheerders
13.499

bewerkingen

Navigatiemenu