Mechelen Mapt:Contact: verschil tussen versies

Uit Mechelen Mapt, het vrije naslagwerk over Mechelen
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
(update)
Regel 6: Regel 6:
 
:#Onze '''beheerders''' kunt u altijd bereiken via hun overlegpagina (antwoord krijgt u op diezelfde pagina):
 
:#Onze '''beheerders''' kunt u altijd bereiken via hun overlegpagina (antwoord krijgt u op diezelfde pagina):
 
:#*[[Overleg_gebruiker:CartoonistHenning|CartoonistHenning]] - Algemeen beheerder.
 
:#*[[Overleg_gebruiker:CartoonistHenning|CartoonistHenning]] - Algemeen beheerder.
:#IRC - Mechelen Mapt heeft ook een '''irc-kanaal'''. Hier kunnen publiek discussies gevoerd worden, maar ook andere vragen zijn welkom. Dit kanaal is bereikbaar via freenode en iedereen die de nodige applicaties voor IRC heeft, kan op deze chat komen. Klik door naar onze chat via [irc://freenode.net/mechelenmapt irc://freenode.net/mechelenmapt].
+
:#IRC - Mechelen Mapt heeft ook een '''irc-kanaal'''. Hier kunnen publiek discussies gevoerd worden, maar ook andere vragen zijn welkom. Dit kanaal is bereikbaar via freenode en iedereen die de nodige applicaties voor IRC heeft, kan op deze chat komen. Klik door naar onze chat via [irc://freenode.net/mechelenmapt irc://freenode/mechelenmapt].
   
   

Versie van 26 apr 2010 21:14

Hoofdpagina - Portaal - Hoe bijdragen? - Over Mechelen Mapt - Beleid - Contact - Hulp - Forum
Deze pagina is een onderdeel van het totaal van richtlijnen op Mechelen Mapt.Als u graag het Mechelen Mapt-team wenst te bereiken, kan dat op verschillende manieren.
  1. Met persoonlijke berichten raden wij u aan het e-mailadres te raadplegen. Deze is [email protected]. Een van onze beheerders zal u kunnen antwoorden. Spam, reclame en andere inacceptabele berichten worden verwijderd.
  2. Onze beheerders kunt u altijd bereiken via hun overlegpagina (antwoord krijgt u op diezelfde pagina):
  3. IRC - Mechelen Mapt heeft ook een irc-kanaal. Hier kunnen publiek discussies gevoerd worden, maar ook andere vragen zijn welkom. Dit kanaal is bereikbaar via freenode en iedereen die de nodige applicaties voor IRC heeft, kan op deze chat komen. Klik door naar onze chat via irc://freenode/mechelenmapt.


Merk wel op dat onze beheerders geen supermensen zijn. Als het meezit, krijgt u direct antwoord, zoniet zeker binnen de 48 uur.