Baron Empainlaan: verschil tussen versies

Uit Mechelen Mapt, het vrije naslagwerk over Mechelen
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
k (Beveiligde "Baron Empainlaan" ([edit=autoconfirmed] (vervalt niet) [move=autoconfirmed] (vervalt niet)))
(Eduard)
Regel 1: Regel 1:
De '''Baron Empainlaan''' ligt in de Mechelse wijk [[Battel]]. Ze werd grotendeels aangelegd op het voormalige landgoed en terreinen van het afgebroken kasteel van de in het begin van de twintigste eeuw, aldaar residerende [[Baron Empain|baron]], zijn moeder en later zijn zus Madame Denis.
+
De '''Baron Empainlaan''', officieel als op de straatnaambordjes doch zelden gebruikt '''Baron Eduard Empainlaan''', ligt in de Mechelse wijk [[Battel]]. Ze werd grotendeels aangelegd op het voormalige landgoed en terreinen van het afgebroken kasteel van de in het begin van de twintigste eeuw, aldaar residerende [[Baron Empain|baron]], zijn moeder en later zijn zus Madame Denis.
   
 
Lange tijd gold ze als één van de meest residentiële straten van Mechelen.
 
Lange tijd gold ze als één van de meest residentiële straten van Mechelen.

Versie van 3 dec 2014 04:25

De Baron Empainlaan, officieel als op de straatnaambordjes doch zelden gebruikt Baron Eduard Empainlaan, ligt in de Mechelse wijk Battel. Ze werd grotendeels aangelegd op het voormalige landgoed en terreinen van het afgebroken kasteel van de in het begin van de twintigste eeuw, aldaar residerende baron, zijn moeder en later zijn zus Madame Denis.

Lange tijd gold ze als één van de meest residentiële straten van Mechelen.

Externe Links

Voeg hier eventuele links toe naar andere websites